Spirituális filmek

Gyönyörű zöld


Ez az "EU-ban betiltott film talán nagyon sok embernek felnyitja a szemét. 
Az első 5 perc után Te is meg fogod érteni, miért is nem vetítik ezt a filmet sehol.
Ez a film a korlátok levetkőzésének is eszköze lehet számodra. Ne várd el másoktól, hogy ők is megértsék e film üzenetét! Nem vagyunk egyformák, és nem mindenki van felkészülve az elfogadásra!

FOGADOM

Egy fantasztikus film az igazi szerelemről, az önzetlen szeretet erejéről, a feltétel nélküli elfogadásról. Ajánlom mindenkinek, aki szeretné ezeket megtapasztalni saját életében is!

 

A BÁTORSÁG EMBEREI 


Ezt minden apának kötelező megnézni!

A Szerelempróba és a Végtelen hit rendezőjének legújabb filmje arról szól, hogy egy apának milyen fontos, és nélkülözhetetlen szerepe van a gyerekek fejlődésével, jövőjével kapcsolatban.
Ezt minden anyának is ajánlom megnézni, mert ha megnézték, meg fogják nézetni párjukkal is!Végtelen hit

Grant Taylor az egyik középiskola amerikai futball csapatának sikeresnek éppen nem mondható edzője, a csapat rendre alulmarad a küzdelemben. A hithez fordul, hogy megküzdjön a kudarcaival, és legyőzve a múltat, sikerre vigye csapatát és saját életét.

Szerelempróba (Tűzálló)


Caleb és Catherine, az egykor boldog pár mára reménytelenül eltávolították egymástól. Apja arra kéri Calebet, tegyen még egy utolsó próbát a házassága megmentésére. 
A "Merj szeretni"-program valójában negyven napos kísérlet a párkapcsolat rendezésére. A férfi kétségek közt vergődik: hogyan várható el tőle, hogy olyan valakit szeressen, aki esélyt sem ad erre.
 The Opus ( A Mű )


A legújabb spirituális film magyar felirattal. A Műben olyan szereplők beszélnek az élet értelméről, akiket jól ismerhetsz A Titok és Az Iránytű c. filmekből. Joe Vitale, John Demartini, Jack Canfield, Debbie Allen, hogy csak a legismertebbeket említsem. A Műben szólnak az elképzelés, a tervezés és a cselekvés fontosságáról, összefüggéseiről. 
Az ambiciótól az értelemig - A fordulópont

“Szinte felkészületlenül belépünk az élet délutánjába. [...] De az élet délutánja nem élhető a délelőtti program szerint. Mert ami elég volt délelőtt, kevés lesz délután. És ami igaz volt délelőtt, hazugsággá válik délután.” mondja Dr. Wayne.
Az Élet háza

George Monroe (Kevin Kline) középkorú építész élete során mindig is a munka volt az első. Rövid időn belül egyszerre dől össze minden jól felépített életében. Elbocsátják a munkahelyéről és szinte ugyanazon a napon végzetes betegséget diagnosztizálnak rajta orvosai. A megtört George a hátralévő négy hónapban csak egyvalamit szeretne megtenni. Felépíteni álmai házát elhidegült kamasz fia, Sam segítségével.
A Békésharcos útja 

A történet egy fiatalemberről, Dan Millman tornászról szól, aki végre el akarja érni, hogy értelme legyen a sikeres, ámde még mindig betöltetlen életének. Véletlenül találkozik a benzinkutas Socrates-szel, aki segít neki abban, hogy megtalálja önmagát. Ám sokszor nem lehet eldönteni, hogy mi játszódik a fiatal fiú fejében, és mi a valóságban.


Az Iránytű

 Az Iránytű az a film, amit minden olyan embernek ajánlok, aki egy magasabb szintű életet akar élni. Annak, aki maximálisan ki akarja használni az életét, aki eldöntötte, hogy boldogságban, harmóniában, és gazdagon akar élni. Ezt a filmet úgy említik, mint a The Secret ( A Titok) c. film második részét. Feltűnik néhány régi ismerő is, akik a The Secretben is feltűntek. Joe Vitale, Assaraf…
Louise L. Hay: Éld az életed!

Az Éld az életed! bebizonyítja, hogy bármilyen gondunk-bajunk van, és bármilyen messziről induljunk is, képesek vagyunk a teljes megújulásra.
Mózes kód

Egy érdekes spirituális film a hitről, Istenről, magadról.A jövő kezdete

Az iskolába érkező új tanár nem túl egyszerű házi feladattal lepi meg diákjait: váltsák meg a világot. Aki jó jegyet akar év végén, az tesz valamit, amitől jobbá válnak a dolgok. Ez persze csak vicc. De Trevor komolyan veszi. Fantasztikus tervet eszel ki, amely, ha beválik, fokozatosan tényleg mindent átalakíthat. Csupán három emberen kell segítenie hozzá, és meg kell ígértetnie velük, hogy köszönetképpen ők is segítenek három-három másik rászorulón.